fbpx
26 13 12 09 jon@psykologjon.dk

Psykolog i Århus med sygesikring

Psykolog i Århus med sygesikring

Søger du en psykolog i Århus med tilskud?

Hvis du alligevel søger en psykolog i Århus, kan det være en fordel at vælge én, hvor du kan få tilskud. I min klinik i Århus arbejder jeg sammen med en række forsikringsselskaber. Det betyder, at du som klient kan få tilskud gennem sygeforsikringen. Hvis det er igennem din arbejdsplads, kan det være gratis for dig at få et par konsultationer, ellers er der fordelagtige tilskud at hente som privatperson. Ved en henvisning fra din læge, kan du igennem Sygesikring Danmark samt andre sundhedssikringer opnå tilskud.

 

Tilskud til psykolog igennem arbejdspladsen:

Undersøg om din arbejdsplads har tegnet en sundhedssikring. Det har de fleste arbejdspladser. Hvis ja, så kan du igennem din sundhedssikring få betalt dine besøg hos psykologen. Det er her vigtigt at vide, at hverken din arbejdsplads eller chef vil blive orienteret om dine besøg, eller hvad det omhandler pga. min tavshedspligt.

Du kontakter bare dit forsikringsselskab direkte. Psykologhjælpen dækker både dig og oftest også din familie.

Tilskud til psykolog igennem din familie/indboforsikring:

Kontakt dit forsikringsselskab for at høre om du under din indboforsikring er dækket af psykologhjælp. Her vil du opleve, at forsikringen oftest dækker det samme som den offentlige sygesikring. Herudover kan der være særlige tilskud til krisehjælp ved skilsmisse eller generelt i parholdet.

Kontakt mig endelig på 26 13 12 09 for at høre nærmere om du kan få tilskud til din konsultation.

Tryg og professionel

Psykologhjælp i Århus

Tryg og professionel

Psykologhjælp i Århus