fbpx
Rate this post

Som selvstændig psykolog sker det ofte at ensomheden godt kan indtræde. Særlig hvis man sidden i egen praksis uden kollegaer. Der har jeg været, men er der ikke mere da jeg deler klinik med min gode ven og makker psykolog Johan Williams

Vi har siden 1. Juni 2021 delt og drevet klinikfællesskabet på Rødkløvervej 12, 8200 i Århus. Det har været en prægtig tid, hvor vi sammen har fået skabt os noget rigtig solide og trykke rammer for vores klienter og for hinanden.

Det gode ved at være to psykolog under samme tag, gør det rigtig nemt og trygt at henvise klienter videre til hinanden, da vi ved at det arbejde den andel levere er godt. Jeg har arbejdet sammen med psykolog Johan Williams i over 2 år. Vi har løst opgaver ude af huset sammen, samt drøftet mange komplekse sager.

Står jeg i den situation at jeg ikke kan tage en sag, er mit første valg psykolog Johan Williams. Her går klienterne ikke galt i byen.


Fatal error: Uncaught Error: Call to a member function wp_rewrite_rules() on null in /var/www/psykologjon.dk/public_html/wp-includes/rewrite.php:564 Stack trace: #0 /var/www/psykologjon.dk/public_html/wp-content/plugins/cache-enabler/inc/cache_enabler_disk.class.php(358): url_to_postid('https://psykolo...') #1 /var/www/psykologjon.dk/public_html/wp-content/plugins/cache-enabler/inc/cache_enabler_disk.class.php(80): Cache_Enabler_Disk::create_cache_file('\x1F\x8B\x08\x00\x00\x00\x00\x00\x02\x03\xED\xBD\xDD\x96\xE4...') #2 /var/www/psykologjon.dk/public_html/wp-content/plugins/cache-enabler/inc/cache_enabler_engine.class.php(149): Cache_Enabler_Disk::cache_page('<!DOCTYPE html>...') #3 [internal function]: Cache_Enabler_Engine::end_buffering('<!DOCTYPE html>...', 9) #4 /var/www/psykologjon.dk/public_html/wp-includes/functions.php(5420): ob_end_flush() #5 /var/www/psykologjon.dk/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php(324): wp_ob_end_flush_all('') #6 /var/www/psykologjon.dk/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php(348): W in /var/www/psykologjon.dk/public_html/wp-includes/rewrite.php on line 564