fbpx
Rate this post

Giv dig selv en pause fra de påtrængende tanker

 

Jeg skal være den første til at erkende, at jeg ikke har den store fidus til hele mindfulness-bølgen, når det handler om at bearbejde psykiske problemstillinger. Men det jeg har fundet er, at mindfulness kan give mine klienter en velfortjent pause fra deres ellers ustoppelige tankemylder. Dette er jo i sig selv en kæmpe gave at kunne give klienterne med hjem. Min opfordring til mine klienter er, at de skal bruge disse redskaber til at skabe et frirum til dem selv, hvor de kan få lov at slippe de tankestrømme, der ofte er meget uoverskuelige for dem.

 

Da jeg kun ser mindfulness og guidet meditation som et supplement til terapien, er det vigtigt, at mine klienter ikke har udgifter på dette. Derfor har jeg fundet nogle virkelige gode og GRATIS mindfulness og guidet meditationstilbud til dem, der ønsker at bruge disse derhjemme. Det skal her siges, at man ikke behøver at være i terapi for at få noget ud af mindfulness.

 

Den første, jeg anbefaler, er app’en, Åben og Rolig

 

Her finder du en lang række forskellige guidede meditationer på dansk, og du kan hente den som app, så du har det hele på din smartphone. Du vælger blot dit fokus, sætter dine høretelefoner i ørene, gør hvad damen siger, og så er du i gang. Hent app’en her:

 

Itunes

https://itunes.apple.com/dk/app/%C3%A5ben-og-rolig/id1097956514?l=da&mt=8

Google play

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.nordiccustommade.dk

 

Den anden jeg anbefaler er: http://self-compassion.org/category/exercises/

 

Denne hjemmeside rummer en lang række guidede meditationer med et særligt fokus på at opbygge en sund og kærlig holdning til sig selv. Den er på engelsk, hvilket desværre kan sætte nogle begrænsninger.

 

Den tredje jeg anbefaler er fra Psykiatrifonden

 

http://www.psykiatrifonden.dk/faa-hjaelp/taenk-dig-staerk/mindfulness/bliv-mindful-brug-vores-mindfulness-oevelser.aspx

 

Her får du 3 gratis mindfulness øvelser på dansk.

 

Rigtig god fornøjelse!

 


Fatal error: Uncaught Error: Call to a member function wp_rewrite_rules() on null in /var/www/psykologjon.dk/public_html/wp-includes/rewrite.php:563 Stack trace: #0 /var/www/psykologjon.dk/public_html/wp-content/plugins/cache-enabler/inc/cache_enabler_disk.class.php(358): url_to_postid('https://psykolo...') #1 /var/www/psykologjon.dk/public_html/wp-content/plugins/cache-enabler/inc/cache_enabler_disk.class.php(80): Cache_Enabler_Disk::create_cache_file('\x1F\x8B\x08\x00\x00\x00\x00\x00\x02\x03\xED\xBD\xDB\x96\xE3...') #2 /var/www/psykologjon.dk/public_html/wp-content/plugins/cache-enabler/inc/cache_enabler_engine.class.php(149): Cache_Enabler_Disk::cache_page('<!DOCTYPE html>...') #3 [internal function]: Cache_Enabler_Engine::end_buffering('<!DOCTYPE html>...', 9) #4 /var/www/psykologjon.dk/public_html/wp-includes/functions.php(5279): ob_end_flush() #5 /var/www/psykologjon.dk/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php(308): wp_ob_end_flush_all('') #6 /var/www/psykologjon.dk/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php(332): W in /var/www/psykologjon.dk/public_html/wp-includes/rewrite.php on line 563